сите категории
EN

Влажна и сува правосмукалка

Дома>Производи>Влажна и сува правосмукалка

ZD189-23L-1
ZD189-23L-2
ZD189-23L-3
ZD189-23L-4
ZD189-23L правосмукалка за влажна, сува и дувачка 1200W
ZD189-23L правосмукалка за влажна, сува и дувачка 1200W
ZD189-23L правосмукалка за влажна, сува и дувачка 1200W
ZD189-23L правосмукалка за влажна, сува и дувачка 1200W

ZD189-23L правосмукалка за влажна, сува и дувачка 1200W


Опис

     Поврзано оптоварување: приближно 1200 вати  
     Моќност на вшмукување: приближно 1 г.8.0 kPa (180 мбар)
     Должина на цревото за вшмукување: прибл. 180 cm
     Должина на напојниот кабел: прибл .4.5 m    

     Со хепа филтер, млазница за пукнатини, четка за прашина, хартиен сунѓер филтер, хартиена кеса Рачка за прилагодување на воздухот, со пет тркала, пластична цевка со две прачки.

     Удобна функција за чистење на филтерот преку прекинувач


спецификации
Испраќам барање