сите категории
EN

Прикажи информации

Дома>Вести>Прикажи информации

Zhejiang Dongyi Magnetic Industry Co Ltd во Берлин Германија во 2017 година, Глобална изложба за набавки на IFAGM

Време: 2017-07-21 Посети: 49

мг4гр


Компанија со ограничена магнетна индустрија hejеџијанг Донгји, во 2017 година во Берлин, Германија во 2017 година, Глобална изложба за набавки на IFAGM, ќе ги пречека старите и новите клиенти кои ќе го посетат нашиот штанд.

Време на изложба: 2017-9-3 to 2017-9-6

Место: Сала 5, Меѓународен изложбен центар во Берлин, Германија

Бут број: 163