сите категории
EN

Прикажи информации

Дома>Вести>Прикажи информации

AWE 23-ти ~ 25-ти, март 2021 година

Време: 2021-03-27 Посети: 26

Со широка предвидливост и креативност во иднина, Dongyi Magnetics не само што може да ги задоволи потребите за едношалтерско чистење, туку и да донесе екстремно насочено екстремно искуство на хотелската индустрија, со пријатна атмосфера за комуникација која привлекува професионалци и наменети клиенти во индустријата да посетете ги производите, станува една од најпопуларните области за изложба.

e1

e2