сите категории
EN

Домаќинство Vac

Дома>Производи>Домаќинство Vac

122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199
Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199

Ексклузивен дизајн, рачен 2in1 безжичен Stick Vacuum-ZD199


Безжична практична и леплива правосмукалка

Опис

 Одобрување: CE / CB / GS / ROHS

Карактеристики

Безжична практична и леплива правосмукалка 

Напон:14.4V                  

Моќ: 120W                       

Капацитет: 0.15L                  

Bателје капацитет: 2000 mh        

Battery life: 500 cycle                   

Време на наплата:3часs      

Време на празнење: 16 мин-25 мин      

Vacuum pressure:8 Kpa-12Kpa          

Бучава: 75dBA
спецификации
Капацитет:0.15L
Моќност:120W
Напон:DC14.4V (4 парчиња ќелија) 2200mAh
време на полнење:4.5H
работно време:20 мин ~ 35 мин
Траење на батеријата:500 велосипед
Нејасност:12Kpa
Бучава:D75db (A)
Пакување големина:471 185 * * 160mm
GW / СЗ:1.1 / 1.9kgs
Се вчитува
20FT: 2098 парчиња
40GP: 4408 парчиња
40 HQ: 3180 парчиња


Испраќам барање